Opsporing Verzocht levert vier tips op over overval Herkenbosch waarbij vrouw in kast werd opgesloten

Print
Opsporing Verzocht levert vier tips op over overval Herkenbosch waarbij vrouw in kast werd opgesloten

Afbeelding: Track’88

Herkenbosch -

Bij de politie zijn vier tips binnengekomen over een woningoverval in Herkenbosch nadat daar dinsdagavond in Opsporing Verzocht aandacht aan werd besteed.

De recherche gaat met de tips aan de slag. Bij de woningoverval op vrijdagavond 30 augustus werd de 69-jarige bewoonster van een villa aan de Lispinweg door drie mannen opgesloten in de meterkast, waarna de daders een flink aantal spullen uit het huis haalden. Ze namen onder meer vijftien schilderijen en een groot aantal sieraden mee, zo bleek in de uitzending van Opsporing Verzocht.

Lees verder onder de video.

De vrouw zat de hele nacht vast in de meterkast. Ze werd pas de volgende ochtend door drie hoveniers gevonden, die het vreemd vonden dat de deur van de villa open stond.

Video: Track’88

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen