Walking footballtoernooi bij vv Hellas in Klimmen

Print
Walking footballtoernooi bij vv Hellas in Klimmen

Het walking footballteam van vv Hellas ontving van de supprtersclub nieuwe ballen. Afbeelding: vv Hellas

Klimmen -

Het walking footballteam van vv Hellas houdt haar ‘Recreatie- en Vriendschapstoernooi’ op Sportpark de Schrub aan de Schoolstraat in Klimmen op woensdag 2 oktober. Het toernooi begint om 10.00 uur.

Walkingfootball is voetballen voor de 55-plusser. De sporters mogen niet rennen en elkaar niet aanraken. De strijd gaat bij dit toernooi niet om de punten. De ploeg die volgens de scheidsrechters de sportiefste ploeg van het toernooi is, krijgt de wisselbeker.

Aan het toernooi doen teams mee van VVV, MVV, Roda JC, sv Melderslo, walking football Roermond, Alfa-Sport Oirsbeek, vv De Ster Stein, vv Schimmert en de Voerendaalse verenigingen RKSVB Ubachsberg, vv Voerendaal en vv Hellas Klimmen.

Die dag wordt ook de jeu de boulesbaan bij het sportpark officieel geopend om 10.00 uur. Leden van jeu de boulesclub Klimmen laten bezoekers kennismaken met deze tak van sport.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen