Bisschop Harrie Smeets maakt rondgang door dekenaat Thorn-Heythuysen

Print
Bisschop Harrie Smeets maakt rondgang door dekenaat Thorn-Heythuysen

Harrie Smeets maakt kennis met de parochies in het dekenaat Thorn. Afbeelding: Fotografie Kuit

Thorn -

Bisschop mgr. Harrie Smeets brengt vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 september in het kader van een kennismakingsronde langs de dekenaten in het bisdom een bezoek aan het dekenaat Thorn-Heythuysen. Vrijdag ligt het accent op het clusterbestuur Emmaus, zaterdag is hij te gast bij cluster Kana en zondag maakt hij zijn opwachting in het parochiecluster Tabor.

In cluster Tabor wordt de bisschop om 9.00 uur ontvangen in de Credozaal in Heythuysen. Daarna zal hij om 10.00 uur celebreren in de parochiekerk H. Nicolaas in Heythuysen. Iedereen is welkom in de H. Mis. Na de lunch in Heythuysen bezoekt hij achtereenvolgens de parochies Baexem, Kelpen-Oler, Leveroy en Grathem. In elke parochie wisselen de bisschop en de parochievrijwilligers van gedachten over bepaalde thema’s. Kijk hier voor meer informatie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen