Folder met routes Kunstketting Stein, Elsloo, Urmond

Print
Folder met routes Kunstketting Stein, Elsloo, Urmond

Afbeelding: ingimage

Stein / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Veldschuur / Catsop / Meers -

Via de website van de Culturele Werkgroep Stein is een folder beschikbaar voor de Kunstketting, die komend weekeinde in Elsloo, Stein en Urmond plaatsvindt.

In deze folder zijn routes langs de deelnemende kunstenaars opgenomen. De folder is ook gratis op te halen bij deelnemende kunstenaars en bij de gemeente Stein.

De Kunstketting wordt zaterdag en zondag voor de vijfde keer gehouden. Vele tientallen exposanten tonen hun werk verspreid over ruim 20 locaties binnen de gemeente Stein. Die plekken vormen de schakels in de ketting die met fiets- en wandelroutes met elkaar worden verbonden.

Nieuw is dat dit jaar op zondag op drie locaties, de St. Josephkerk Kerensheide, MFC De Grous en Buurtcentrum Nieuwdorp, lokale muzikanten optreden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen