Reconstructie Geldersestraat en Heistraat Sittard van start

Print
Reconstructie Geldersestraat en Heistraat Sittard van start

Reconstructie Geldersestraat en Heistraat. Afbeelding: Royal Haskoning DHV

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De reconstructie van de Geldersestraat en de Heistraat in de Sittardse wijk Overhoven is van start gegaan. Van 11 september tot en met 23 juni 2020 worden de straten in tien fases aangepakt.

Trottoirs, fietspaden, wegen en rioolhuisaansluitingen worden geheel vernieuwd. Daarnaast wordt in de Heistraat tussen de Nusterweg en de Pater Chevalierstraat het hoofdriool vervangen. Gedurende de gehele periode zijn de straten op wisselende momenten afgesloten. Om duidelijkheid te schaffen over de werkzaamheden en waar op welk moment omleidingen van kracht zijn is een website in het leven geroepen: www.reconstructiegeldersestraat-heistraat.nl. Doel van het project is om een veilige duurzame woonomgeving te creëren.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen