Deze presentatoren strijden binnenkort om de Televizier-Ring

Print
Deze presentatoren strijden binnenkort om de Televizier-Ring

Dionne Stax. Afbeelding: ANP Kippa

Op 9 oktober is het weer tijd voor het Televizier-Ring Gala, waar de Gouden Televizier-Ring wordt uitgereikt en ook binnen andere categorieën winst kan worden behaald. Woensdag werden onder andere de genomineerde presentatoren bekendgemaakt.

Tien mannelijke presentatoren die kans maken op de prijs voor Beste Presentator zijn: André van Duin, Arjen Lubach, Art Rooijakkers, Beau van Erven Dorens, Humberto Tan, Jan Versteegh, Johnny de Mol, Rik van de Westelaken, Ruben Nicolai en Viktor Brand. Voor Beste Presentatrice zijn Chantal Janzen, Dionne Stax, Ellie Lust, Eva Jinek, Floortje Dessing, Geraldine Kemper, Linda de Mol, Marieke Elsinga, Martine van Os en Nicolette Kluijver genomineerd.

Ook werd de tussenstand bekendgemaakt van welke programma’s kans maken op de Gouden Televizier-Ring. De meeste stemmen kregen: Beste Zangers, Chateau Meiland, De Luizenmoeder, De slimste mens, Expeditie Robinson, Heel Holland bakt, Helden van het Máxima, het Rotterdam Project, Rail Away en Vroege Vogels.

In de categorie Acteur/Actrice zijn vooral actrices in voorkeur. De acteurs die op dit moment de meeste stemmen hebben zijn Barry Atsma voor KLEM, Diederik Ebbinge voor De Luizenmoeder en Victor Reinier voor Flikken Maastricht. De vrouwen die voorlopen op de stemmen zijn Angela Schijf voor Flikken Maastricht, Chantal Janzen voor Kees & Co, Elise Schaap voor Familie Kruys/Soof: Een nieuw begin, Ilse Warringa voor De luizenmoeder, Jennifer Hoffman voor De luizenmoeder, Lies Visschedijk voor Soof: Een nieuw begin en Simone Kleinsma voor Kees & Co.

De andere categorieën waar kijkend Nederland op kan stemmen, naast de Gouden Televizier-Ring en Beste acteur/actrice, zijn: Beste Online-videoserie, Beste Talent, Digital impact en Beste Jeugdprogramma. Stemmen kan nog tot 23 september. Op 9 oktober vindt het prijzengala plaats.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen