Chantal Janzen overrompelt zieke fan met verrassingsbezoek

Print
Chantal Janzen overrompelt zieke fan met verrassingsbezoek

Chantal Janzen en fan Kiki. Afbeelding: Instagram @chantaljanzen.official

Tegelen -

Chantal Janzen (40) heeft fan Kiki de dag van haar leven bezorgd. De presentatrice werd al wekenlang benaderd door vriendinnen van het meisje en besloot dinsdag om een bezoek te brengen aan het ziekenhuis waar de jonge fan verblijft.

Janzen deelt een foto van de ontmoeting op Instagram, met de tekst: ,,Lieve Kiki wat heb je toch lieve vriendinnetjes om je heen, want deze ‘engerds’ hebben mij de afgelopen 2 weken helemaal platgespamd en gestalkt met berichtjes over jou! Nou gisteren zag ik je dan eindelijk! Jij zei dat je het een eer zou vinden als ik onze foto’s op mijn Insta zou posten, nou lieve leuke stoere grappige mooie sterke Kiki, het was juist voor mij een eer om jou te mogen ontmoeten gisteren! Er was Limburgse vlaai, er werd veel geknuffeld, er waren jouw lieve papa, mama en zusje, en we hadden matching sokken! Ik vond het heel fijn om bij je te zijn lieve Kiki, en ik denk aan jou! En liefs voor al die lieve vrienden en vriendinnen om jou heen!”

Janzen roept haar volgers op een ‘kushandje’ te geven aan Kiki via een reactie, in plaats van iets te zeggen tegen de presentatrice zelf. Over waarom haar volgers met een kushandje zouden moeten reageren schrijft de blondine: ,,Waarom zeggen we niet, dat is iets tussen ôs; Kiek en mij.”

Lees ook: Chantal Janzen vindt ‘dikkere kop ook best leuk’

Afgelopen weekend kwam Chantal Janzen in het nieuws door de ophef die was ontstaan nadat collega Wendy van Dijk een aantal haattweets had geliket over Chantals vermeende ‘botoxhoofd’. De presentatrice ging hier vervolgens op haar eigen humoristische wijze op in.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen