A76 weer vrij na urenlange afsluiting

Print
A76 weer vrij na urenlange afsluiting

Afbeelding: Twitter weginspecteur Christian

Nuth / Kerkrade / Eygelshoven / Heerlen / Hoensbroek / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Brunssum / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Verkeer op de A76 had donderdagochtend veel last van een ongeluk met een vrachtwagen. Daardoor was de snelweg urenlang afgesloten.

Het ongeluk gebeurde rond 06:00 uur in de ochtend in de richting van Geleen. De snelweg werd afgesloten waardoor een kilometerslange file ontstond.

Even na negen uur werd de snelweg weer vrijgegeven, waarna de file langzaam oploste.

Bekijk hier alle actuele verkeersinformatie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen