Disney+ vanaf nu gratis te proberen in Nederland

Print
Disney  vanaf nu gratis te proberen in Nederland

Afbeelding: AFP

De streamingdienst Disney+, die op 12 november officieel met uitzenden begint, is met ingang van donderdag in Nederland gratis te testen. Nederland is het eerste land dat toegang krijgt tot een deel van het aanbod van de abonneezender van Disney die de concurrentiestrijd met vooral Netflix wil aangaan.

Het amusementsconcern biedt deze exclusieve mogelijkheid aan om het platform te testen dat op 12 november in Amerika, Canada en Nederland officieel wordt gelanceerd. Twee maanden lang krijgen de aangemelde Nederlandse kijkers toegang tot een selectie van speelfilms en televisieseries die later ook op Disney+ te zien zullen zijn. Het betreft producties uit de collectie van The Walt Disney Company-merken Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.

Tijdens de proefperiode krijgt het publiek direct toegang tot de volgende Disney+ functies: films en series zonder reclame, met vier streams tegelijkertijd, voor zeven verschillende profielen en met de mogelijkheid om onbeperkt te downloaden. Abonnees kunnen zogenaamde Kids-profielen instellen waardoor kinderen eenvoudig kunnen navigeren in een op leeftijd geënt programma-aanbod.

Star Wars-reeks

De Disney+ proefperiode wordt op verschillende mobiele apparaten en televisietoestellen ondersteund, waaronder streaming mediaplayers, smart-TV’s en gaming consoles. Meer informatie over het aanmelden voor de proefperiode is te vinden op Disneyplus.nl.

Na de lancering op 12 november zullen nog meer opties beschikbaar zijn. Abonnees betalen na de proefperiode €6.99 per maand of €69.99 per jaar.

In het eerste jaar zal Disney+ meer dan 25 eigen televisieseries en tien nieuwe speelfilms en documentaires uitzenden, waaronder de op de Star Wars-reeks gebaseerde serie The Mandalorian van Jon Favreau (regisseur van Avengers: Endgame) en Lady en de Vagebond, een nieuwe uitvoering van de tijdloze animatieklassieker uit 1955.

Na verloop van tijd worden ook de films Captain Marvel, Avengers: Endgame, Aladdin, Toy Story 4, The Lion King, Maleficent: 2, Frozen 2 en Star Wars: The Rise of Skywalker exclusief op Disney+ vertoond.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen