Bundermijt presenteert ‘Stille Disco’

Print
Bundermijt presenteert ‘Stille Disco’

Afbeelding: Getty Images

Bunde / Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Rothem / Geulle -

De jaarlijkse Bundermijt wordt gehouden op zondag 15 september. Ook Bunde Beweegt is vertegenwoordigd. Deze keer is er een zogenaamde ‘Stille Disco’.

Een ‘Stille Disco’ is een evenement waarbij mensen dansen op muziek die op een draadloze hoofdtelefoon wordt beluisterd. Wie mee wil doen kan zich met een groep van 10 à 20 mensen opgeven om 20 minuten met koptelefoons op te komen dansen in deze disco. Aanmelden voor 20 minuten ‘Stille Disco’ kan via de website https://bundebeweegt.blogspot.com.

Meer informatie over deze activiteit of over andere activiteiten van Bunde Beweegt via projectleider Hanneke Philipsen, telefoonnummer 06-29026328.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen