Bisschop Harrie Smeets bezoekt Cluster Tabor

Print
Bisschop Harrie Smeets bezoekt Cluster Tabor

De bisschop maakt een rondgang langs diverse dekenaten. Afbeelding: Bisdom Roermond

Heythuysen -

Bisschop mgr. Harrie Smeets brengt een bezoek aan een aantal dekenaten. Vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 september staat een bezoek aan het dekenaat Thorn op het programma.

Het dekenaatsbestuur en de clusterbesturen hebben de bezoeken per dag over de drie parochieclusters verdeeld: vrijdag ligt het accent op Emmaus, zaterdag in Kana en zondag grotendeels in het parochiecluster Tabor. Het programma omvat momenten waarbij iedereen welkom is en ook besloten samenkomsten.

In het cluster Tabor wordt de bisschop om 9.00 uur ontvangen in de Credozaal in Heythuysen, waarna hij om 10.00 uur celebreert in de parochiekerk H. Nicolaas in Heythuysen. Na een lunch worden de parochies Baexem, Kelpen-Oler en Leveroy bezocht, waarna het bezoek afgesloten wordt in Grathem.

Meer informatie is hier te vinden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen