Bisschop Harrie Smeets bezoekt Cluster Tabor

Print
Bisschop Harrie Smeets bezoekt Cluster Tabor

De bisschop maakt een rondgang langs diverse dekenaten. Afbeelding: Bisdom Roermond

Heythuysen -

Bisschop mgr. Harrie Smeets brengt een bezoek aan een aantal dekenaten. Vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 september staat een bezoek aan het dekenaat Thorn op het programma.

Het dekenaatsbestuur en de clusterbesturen hebben de bezoeken per dag over de drie parochieclusters verdeeld: vrijdag ligt het accent op Emmaus, zaterdag in Kana en zondag grotendeels in het parochiecluster Tabor. Het programma omvat momenten waarbij iedereen welkom is en ook besloten samenkomsten.

In het cluster Tabor wordt de bisschop om 9.00 uur ontvangen in de Credozaal in Heythuysen, waarna hij om 10.00 uur celebreert in de parochiekerk H. Nicolaas in Heythuysen. Na een lunch worden de parochies Baexem, Kelpen-Oler en Leveroy bezocht, waarna het bezoek afgesloten wordt in Grathem.

Meer informatie is hier te vinden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen