Spokentocht in Maria Hoop

Print
Spokentocht in Maria Hoop

Wie van griezelen houdt kan zich aanmelden. Afbeelding: Fanfare St. Paulus

MariaHoop -

Fanfare St. Paulus uit Maria Hoop houdt opnieuw een spokentocht. Er kan weer gegriezeld en gehuiverd worden in de bossen rondom Maria Hoop op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober.

Wie met een vriendengroep, familie of collega’s deel wil nemen aan deze spokentocht kan zich aanmelden bij Carolien Goertz, tel. 0475-302316 of evenement@sintpaulus.nl Deelnemen kan uitsluitend na aanmelding vanaf 12 jaar met groepen van 6 tot 8 personen. De kosten bedragen € 10,- per persoon, inclusief een kop soep met broodje na afloop in Gemeenschapshuis De Annendaal.

Kijk hier voor meer informatie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen