Pletsstraat Bunde tijdelijk dicht

Print
Pletsstraat Bunde tijdelijk dicht

Afbeelding: Archieffoto De Limburger

Bunde / Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Rothem / Geulle -

De Pletsstraat in Bunde is tussen de Papenweg en de Vliegenstraat van maandag 16 tot en met donderdag 19 september afgesloten voor doorgaand verkeer. Verkeer wordt omgeleid.

In die periode wordt door de gemeente een nieuwe rioolaansluiting aan voor het project Pletsstraat-Sint Agnesplein Bunde (Centrumplan Bunde) gerealiseerd. Ter hoogte van Pletsstraat 13, 15 en 17 sluiten wordt het aangelegde riool van de nieuwe parkeerplaats aangesloten op het bestaande riool van de Pletsstraat. Medio oktober wordt er nieuw asfalt aangebracht. Ook dan wordt de Pletsstraat tijdelijk afgesloten.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen