Mergelworkshop in buurtcentrum Nieuwdorp

Print
Mergelworkshop in buurtcentrum Nieuwdorp

Afbeelding: Diana Scheilen

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

De Seniorenvereniging Beek verzorgt zaterdag 21 september van 10.00 tot 16.00 uur een mergelworkshop in het buurtcentrum Nieuwdorp aan de Bergenskensweg 1.

In verband met de ruimte zijn er maximaal acht plaatsen beschikbaar. Het is belangrijk om vooraf al over een onderwerp na te denken, zodat er geen tijd verloren gaat. Verder inlichtingen en opgeven: secretariskbobeek@gmail.com.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen