Optreden The Nag’s Head op het Peelpodium

Print
Optreden The Nag’s Head op het Peelpodium

The Nag’s Head komt naar Buitencentrum De Pelen. Afbeelding: The Nag’s Head

Ospeldijk -

Het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen presenteert een optreden van The Nag’s Head. Zondag 22 september speelt deze groep tweemaal op het Peelpodium aan de Moostdijk 15 in Ospeldijk.

The Nag’s Head is een amateurgezelschap met wortels in Nederweert en Weert. Hun muziek is geïnspireerd door diverse Ierse muzikanten zoals the Dubliners, the Chieftains, Steeleye Span en Van Morrison, maar ook de modernere muziek van Flogging Molly. Tijdens het optreden wisselen Irish pubsongs, ballads, traditionals, instrumentale nummers elkaar af. De voorstellingen op het Peelpodium zijn om 13.30 en 15.00 uur. Entree is een vrijwillige bijdrage.

Meer informatie vind je hier.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen