Vrijheidsmarkt in teken van bevrijding

Print
Vrijheidsmarkt in teken van bevrijding

Afbeelding: ANP

Mesch / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

In Mesch is er zaterdag 14 september vanaf 13.00 uur een vrijheidsmarkt in het kader van 75 jaar liberation Eijsden-Margraten & Maastricht.

Op de festivalweide in Mesch wordt de vrijheid gevierd met een programma dat bestaat uit muziek, kunst, performances, workshops en culinaire versnaperingen. Zo zijn er bijdragen van bas-bariton Agris Hartmanis en pianist Michelle Powell en kunnen bezoekers plaatsnemen op ‘Trashfurniture’ van Tessie Crombach om te genieten van smaakvolle hapjes uit eigen streek. De vrijheidsmarkt wordt omlijst door kunstwerken die tijdens de vrijheidsspelen zijn gecreëerd door leerlingen van basis- en middelbare scholen. Het volledige programma is te vinden op www.75jaarliberation.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen