Nederlands Politie Elftal tweede op EK Beachsoccer

Print
Nederlands Politie Elftal tweede op EK Beachsoccer

Het Nederlands Politie Elftal met op de voorste rij links Ravi Benrida en op de achterste rij rechts Olaf Mazier. Afbeelding: Nederlands Politie Elftal

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Het Nederlands Politie Elftal, met in de gelederen de wijkagent van Lindenheuvel Ravi Benrida en de Sittardse hoofdagent Olaf Mazier, is tweede geworden op het EK Beachsoccer voor politieteams.

In de finale werd gisteren met 2-4 verloren van de Bulgaarse collega’s. Twee minuten voor tijd stond het nog 2-2. Met de tweede plek deed het team het beter dan afgelopen jaar toen een bronzen plak werd gehaald. Toen werd het toernooi net als nu gehouden op Golden Sands in het Bulgaarse Varna.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen