Topsoliste Manoe Konings bij najaarsconcert The Strings in Stein

Print
Topsoliste Manoe Konings bij najaarsconcert The Strings in Stein

Manoe Konings. Afbeelding: privé

Stein / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Veldschuur / Catsop / Meers -

Mandoline-ensemble en -orkest The Strings geeft zaterdag 28 september vanaf 20.00 uur een najaarsconcert in MFC de Grous in Stein.

Een van de gastartiesten is Manoe Konings, klarinettiste van het Johann Strauss Orkest van André Rieu. Samen met Leoniek Hermans brengt zij onder andere, begeleid door het ensemble van The Strings, Konzertstück voor twee klarinetten van Mendelssohn ten gehore. The Strings spelen o.l.v. Annemie Hermans een afwisselend internationaal programma. Bijzonder is ook de bijdrage van het Elster Mannenkoor o.l.v. Monique Verhoeven. Dit gezelschap zingt werken rond het thema ‘avonturen op reis’ en wordt bij een deel van deze stukken begeleid door The Strings. Entree: vrije gave.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen