Hockeyvereniging Hockeer werft vrijwilligers

Print
Hockeyvereniging Hockeer werft vrijwilligers

Afbeelding: Archieffoto De Limburger

Cadier en Keer / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Nu de hockeycompetitie van start is gegaan werft Hockeyvereniging Hockeer uit Cadier en Keer vrijwilligers voor diverse diensten. Dat meldt de club op de website.

Bardiensten, hesjes wassen, bladblazen. Alle diensten zijn weer hard nodig, maar bovenal is de vereniging op zoek naar mensen die de club in de diverse commissies willen ondersteunen. De Technische Commissie, de scheidsrechterscommissie, de sponsorcommissie, het bestuur.... de vereniging is hard op zoek naar leden die een handje kunnen helpen. Geïnteresseerden kunnen zich melden door het sturen van een mail naar secretariaat@hockeer.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen