Hockeyvereniging Hockeer werft vrijwilligers

Print
Hockeyvereniging Hockeer werft vrijwilligers

Afbeelding: Archieffoto De Limburger

Cadier en Keer / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Nu de hockeycompetitie van start is gegaan werft Hockeyvereniging Hockeer uit Cadier en Keer vrijwilligers voor diverse diensten. Dat meldt de club op de website.

Bardiensten, hesjes wassen, bladblazen. Alle diensten zijn weer hard nodig, maar bovenal is de vereniging op zoek naar mensen die de club in de diverse commissies willen ondersteunen. De Technische Commissie, de scheidsrechterscommissie, de sponsorcommissie, het bestuur.... de vereniging is hard op zoek naar leden die een handje kunnen helpen. Geïnteresseerden kunnen zich melden door het sturen van een mail naar secretariaat@hockeer.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen