Expositie richt zich op bevrijding Eijsden-Margraten

Print
Expositie richt zich op bevrijding Eijsden-Margraten

Bevrijding Zuid-Limburg. Paters dominicanen in Rijckholt ontvangen een M8-gevechtswagen.

Rijckholt / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

In Salles des Dominicaines is op 14 en 15 september van 11.00 tot 19.00 uur een foto-expositie te zien over de bevrijding. De tentoonstelling is ingericht door de Stichting Heemkunde Eijsden-Margraten (SHEM). De entree is gratis.

De tentoonstelling laat authentiek materiaal zien. Leidraad is de bevrijding van de dorpen en gehuchten binnen de gemeente Eijsden-Margraten.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen