Vrouw beroofd van tas op straat in Hoensbroek; dader op de vlucht

Print
Vrouw beroofd van tas op straat in Hoensbroek; dader op de vlucht

Afbeelding: Track’88

Hoensbroek -

Een man heeft donderdagochtend een oudere vrouw beroofd van haar tas op de St. Jansstraat in Hoensbroek. Daarna sloeg hij op de vlucht via een zwarte auto die verderop stond te wachten.

Een man sprak rond twaalf uur een oudere vrouw aan op de St. Jansstraat in Hoensbroek en greep vervolgens haar tas vast. De vrouw weigerde om haar tas los te laten en werd over de grond gesleurd.

Als de vrouw uiteindelijk toch haar tas moet loslaten, slaat de man op de vlucht in de richting van de Hoofdstraat. Daar staat een zwarte auto met bestuurder klaar. Volgens een politiewoordvoerder gaat de auto met vermoedelijk twee mannen richting de Nieuwstraat. De politie is op zoek naar de daders en de auto.

De vrouw maakt het naar omstandigheden goed. Ze was erg geschrokken, maar had geen medische hulp nodig.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen