DrumstiX

Drumliefhebbers kunnen aan de slag

Print
Drumliefhebbers kunnen aan de slag

Slagwerkers halen op zaterdag 5 oktober hun hart op.

Wellerlooi / Well / Afferden / Siebengewald / Bergen / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

MFC ‘t Luukske in Wellerlooi is op zaterdag 5 oktober het domein voor liefhebbers van slagwerk. Iedereen vanaf vijf jaar kan deelnemen aan de workshop slagwerk die DrumstiX verzorgt.

DrumstiX is een groep jeugdige slagwerkers uit de gemeente Bergen. Zij hebben voor deze workshop ervaren slagwerkinstructeurs ingehuurd die de deelnemers op een leuke manier willen leren ‘trommelen’. Instrumenten zoals een kleine trom, dikke trom, triangel, djembés en allerlei ander slagwerk staan zodat iedereen ‘aan de slag’ kan. De workshop begint om 14.00 uur. De afsluiting bestaat uit een mini optreden door de deelnemers aan de workshop. Familie en kennissen van de deelnemers kunnen de uitvoering gratis bijwonen.

Voor geïnteresseerden staan de duren van MFC ‘t Luukske op zaterdag 5 oktober open. Leeftijd en ervaring zijn niet belangrijk. Voor meer informatie over de workshop bel of e-mail met Jeanine Roelofs, erro@home.nl of 06-42870714.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen