18e editie hondenzwemmen bij Mosaqua

Print
18e editie hondenzwemmen bij Mosaqua

Afbeelding: Mosaqua

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal / Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset -

Op Dierendag, vrijdag 4 oktober, mogen voor het 18e jaar de honden het buitenseizoen van Mosaqua afsluiten. De viervoeters en bazen mogen een laatste plons in het reeds chloorvrije water nemen, waarna de baden definitief leeggelaten en schoongemaakt worden.

Mosaqua startte deze traditie en inmiddels zijn vele baden gevolgd. Het is elk jaar weer een feest voor de honden en baasje. Ook is er een mini-markt met hondenspullen, een trimsalon en een schminkkraam voor de kinderen. De entree is 1 euro per hond, welke volledig ten goede komt aan het Ronald McDonald Huis Maastricht, het vaste goede doel van Mosaqua. De buitenbaden zijn op vrijdag 4 oktober via de parkeerplaats bereikbaar en geopend van 12 tot 18 uur.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen