Mind The Gap treedt op in Ursulinenconvent

Print
Mind The Gap treedt op in Ursulinenconvent

Willy Schenk (zang en gitaar), Paul Hertoghs (gitaar en mandoline), Frans Heijerman (accordeon & cajon) en Jos van Cann (basgitaar). Afbeelding: Eigen foto

Eijsden / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Mariadorp / Maastricht / Itteren -

De Zuid-Limburgse Americana-band Mind The Gap geeft op vrijdag 20 september een concert in het Museumcafé van het Ursulinenconvent in Eijsden in het kader van de ‘Maand van de Romantiek’. Het concert begint om 20.30 uur en de entree bedraagt 3,50 euro.

Thema van het concert is ‘Between the daylight and the dark’, dat onder meer naar de bevrijding verwijst die deze periode wordt herdacht en gevierd. Mind the Gap, met zangeres Willy Schenk als frontvrouw, is een band van ervaren muzikanten die semi-akoestische muziek speelt. Het repertoire bestaat uit americana-muziek, een mix van country, folk en singer-songwriter liedjes.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen