LK veldrijden en Night-Ride in centrum Baarlo

Print
LK veldrijden en Night-Ride in centrum Baarlo

Wie nog deel wil nemen, kan zich nog opgeven. Afbeelding: Gerard Keijsers (Facebook)

Baarlo -

TWC Olympia bestaat zestig jaar. Vanwege dit jubileum mag de vereniging het Limburgcross kampioenschap veldrijden organiseren. Het centrum van Baarlo staat daarom op zaterdag 5 oktober in het teken van de wielersport met de openingswedstrijd van de Toma Cycles Cup en aansluitend de Hoffz MTB Koppel Night-Ride.

De start en finish ligt op de Maasstraat ter hoogte van de Tiendvrij. In het parcours is onder andere kasteelpark d’Erp opgenomen. De wielerdag begint om 13.00 uur met de veldrijders die gaan strijden om het Limburgcross kampioenschap. De start is voor de junioren/nieuwelingen/dames die daarna gevolgd worden door de masters en vervolgens de amateurs. Deze categorieën zullen alle drie hun eigen wedstrijd rijden. Vanaf 16.00 uur volgen de overige categorieën. Ergens tussen 18.00 en 19.00 uur gaan de laatste renners van start in de klassen jeugd 1 en jeugd 2. Om 19.30 uur is dan de start van de Hoffz MTB Koppel Night-Ride. Dit is een race voor koppels renners die afwisselend een ronde rijden over het donkere parcours met verlichting op de fiets. Het koppel, dat na een uur de meeste rondes heeft afgelegd, is de winnaar. Het programma sluit daarmee rond de klok van 21.00 uur af. De inschrijving is geopend. Meer informatie is te vinden op https://www.facebook.com/mtbstreetracebaarlo

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen