Dag van de Piano in de Lutherse Kerk in Vaals

Print
Dag van de Piano in de Lutherse Kerk in Vaals

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Vaals / Vijlen / Lemiers / Camerig / Holset / Mamelis -

Stichting de Kopermolen houdt, in samenwerking met diverse pianodocenten uit de Euregio, op zaterdag 21 september de Dag van de Piano. De gratis toegankelijke dag begint om 10.00 uur in de Lutherse Kerk aan het Von Clermontplein 11.

De dag is onderdeel van een breed activiteitenprogramma, dat door Stichting de Kopermolen wordt georganiseerd op het gebied van talentontwikkeling. De piano speelt de hoofdrol in workshops, voorspeelsessies, lezingen en interviews. Deelnemers zijn kinderen en jongeren in de leeftijd van 3 tot 18 jaar. Het slotconcert is The Impossible Concert door Stenzel en Kivits dat begint om 16.30 uur. Meer informatie is te vinden op www.dekopermolenvaals.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen