Sprookjesevenement start op Markt Simpelveld

Print
Sprookjesevenement start op Markt Simpelveld

Onderweg zijn fraaie creaties te zien. Afbeelding: John Kreukniet

Simpelveld / Bocholtz / Huls -

De achtste editie van Sprookjesevenement Simpelveld vindt vrijdag 27 september plaats. Tussen 19.00 en 21.00 uur kan gestart worden vanaf de markt in Simpelveld.

De organisatie zet een route voor groot en klein uit. Met elfjes, kabouters, draakjes, prinsessen, koningen, sprookjesfiguren en andere verrassingen. Verlichting en muziek zorgen voor de extra effecten.

Kinderen tot en met 12 jaar betalen twee euro entree en de overige bezoekers drie. De magische sprookjestocht is niet alleen bedoeld voor kinderen, maar voor iedereen die een onvergetelijk avondje wil beleven. Afgelopen jaar namen 2500 liefhebbers deel aan deze feeërieke beleefroute.

Enkele voorverkoopadressen: Friture Oranjeplein, Oranjeplein 1a Simpelveld; Bakkerij Ivo Dreessen, Wilhelminastraat 27 Bocholtz; Klieë Veer relatiegeschenken, Hoofdstraat 48a Kerkrade.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen