Landweert Leeft start seizoen met familiebrunch voor wijkbewoners

Print
Landweert Leeft start seizoen met familiebrunch voor wijkbewoners

De voorgaande familiebrunch kon rekenen op veel belangstelling. Afbeelding: Stichting Landweert Leeft

Venray -

Om de activiteiten van het nieuwe seizoen op te starten, verzorgt Landweert Leeft op zondag 22 september de familiebrunch voor alle wijkbewoners met familie, vrienden of alleen. Deze vindt plaats tussen 11.00 en 13.30 uur in ’t Stekske.

De voorgaande brunches waren telkens een familiefeest voor de buurtleden. Er is plek voor honderd deelnemers. Voor de kinderen wordt een speelhoek ingericht en komt er iemand om te schminken. Wie deel wil nemen dient zich vooraf op te geven via info@landweertleeft.nl of tel. 58 19 13. Het liefst zo spoedig mogelijk. Degene die na aanmelding alsnog verhinderd is, wordt verzocht dit ook door te geven. Deelname aan de brunch kost 6,- euro.

Op dinsdag 24 september kunnen ouderen en alleenstaanden weer aanschuiven voor het maandelijkse diner. Kosten hiervan bedragen 7,50 euro. Ook hier geldt zo snel mogelijk opgeven via bovengenoemd mailadres of telefoonnummer.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen