Recreatieondernemers presenteren zich tijdens banenmarkt

Print
Recreatieondernemers presenteren zich tijdens banenmarkt

De banenmarkt vindt plaats bij Center Parcs Limburgse Peel. Afbeelding: Mara van den Oetelaar

Horst -

Een vijftal recreatieondernemers uit de gemeente Horst aan de Maas presenteren zich dinsdag gezamenlijk tijdens de tweede banenmarkt. Deze vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur in het Business Center van Center Parcs Limburgse Peel.

Naast een plein met informatiestands zullen de vijf bedrijven om 19.30 uur een korte presentatie geven over de visie en unieke kenmerken van hun bedrijf. De banenmarkt is een samenwerking tussen Albron Center Parcs, Center Parcs, Equestrian Centre de Peelbergen, Attractiepark Toverland en De Schatberg & Family Entertainment Center Sevenum. „De eerste banenmarkt was een succes”, vertelt Kristy Huijs, medewerker Mens&Organisatie bij Toverland. „Zo’n 30% van de aanwezigen heeft een passende baan gevonden bij één van de deelnemende bedrijven.” Iedereen die interesse heeft in een bijbaan in de recreatiesector kan zich opgeven voor deelname via werkeninjevrijetijd.nl. De Gemeente Horst aan de Maas draagt het initiatief uit in de regio en is ook aanwezig.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen