Recreatieondernemers presenteren zich tijdens banenmarkt

Print
Recreatieondernemers presenteren zich tijdens banenmarkt

De banenmarkt vindt plaats bij Center Parcs Limburgse Peel. Afbeelding: Mara van den Oetelaar

Horst -

Een vijftal recreatieondernemers uit de gemeente Horst aan de Maas presenteren zich dinsdag gezamenlijk tijdens de tweede banenmarkt. Deze vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur in het Business Center van Center Parcs Limburgse Peel.

Naast een plein met informatiestands zullen de vijf bedrijven om 19.30 uur een korte presentatie geven over de visie en unieke kenmerken van hun bedrijf. De banenmarkt is een samenwerking tussen Albron Center Parcs, Center Parcs, Equestrian Centre de Peelbergen, Attractiepark Toverland en De Schatberg & Family Entertainment Center Sevenum. „De eerste banenmarkt was een succes”, vertelt Kristy Huijs, medewerker Mens&Organisatie bij Toverland. „Zo’n 30% van de aanwezigen heeft een passende baan gevonden bij één van de deelnemende bedrijven.” Iedereen die interesse heeft in een bijbaan in de recreatiesector kan zich opgeven voor deelname via werkeninjevrijetijd.nl. De Gemeente Horst aan de Maas draagt het initiatief uit in de regio en is ook aanwezig.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen