Jef Verheijde naar finale COC songfestival

Print
Jef Verheijde naar finale COC songfestival

Jef Verheijde. Afbeelding: Kenneth Tan Fotografie

Maastricht / Itteren -

Jef Verheijde is doorgedrongen tot de finale van het COC Songfestival dat op 9 november wordt gehouden in het Munttheater in Weert.

In Café Rosé aan de Bogaardenstraat in Maastricht werd afgelopen zaterdag de Limburgse voorronde van het COC Songfestival gehouden. Hieruit kwam Jef Verheijde naar voren als winnaar met het door Frans Hermans geschreven nummer Your time is going to come. Met deze ballade mag Jef Limburg vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale. Jef hoopt dat Limburg zich massaal achter dit nummer schaart. Zelf wil hij alles op alles zetten om de overwinning voor de tweede achtereenvolgende keer naar Limburg te halen. Deze eer viel vorig jaar te beurt aan Floortje Hover. Jef: „De aanloop naar de voorronde was al spannend, de avond zelf ook. Maar Limburg gaan vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale? Dat is pas écht spannend.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen