25 vrijetijdsfotografen exposeren in kloosterdorp Steyl

Print
25 vrijetijdsfotografen exposeren in kloosterdorp Steyl

De getoonde foto’s in de expositie laten een grote variatie aan onderwerpen, visies en stijlen zien. Afbeelding: Geert Trepels

Steyl -

De Amateur Fotogroep Tegelen (ATF), bestaande uit 25 hobbyfotografen, houdt de jaarlijkse foto expositie van zondag 29 september tot en met zondag 6 oktober in Oud St. Gregor. Toegang is via het Missiemuseum Steyl aan de St. Michaëlstraat 7.

De expositie is, behalve op maandag 30 september, te bezoeken van 13.00 tot 17.00 uur. De getoonde foto’s laten een grote variatie aan onderwerpen, visies en stijlen zien. Ze schetsen een beeld uit het heden en verleden, natuuropnames, straatfotografie en nog meer. Een audiovisuele presentatie van vijftien minuten maakt de expositie compleet. Bezoekers kunnen een publieksenquêteformulier invullen welke drie foto’s volgens hen de beste zijn. De toegang is gratis.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen