25 vrijetijdsfotografen exposeren in kloosterdorp Steyl

Print
25 vrijetijdsfotografen exposeren in kloosterdorp Steyl

De getoonde foto’s in de expositie laten een grote variatie aan onderwerpen, visies en stijlen zien. Afbeelding: Geert Trepels

Steyl -

De Amateur Fotogroep Tegelen (ATF), bestaande uit 25 hobbyfotografen, houdt de jaarlijkse foto expositie van zondag 29 september tot en met zondag 6 oktober in Oud St. Gregor. Toegang is via het Missiemuseum Steyl aan de St. Michaëlstraat 7.

De expositie is, behalve op maandag 30 september, te bezoeken van 13.00 tot 17.00 uur. De getoonde foto’s laten een grote variatie aan onderwerpen, visies en stijlen zien. Ze schetsen een beeld uit het heden en verleden, natuuropnames, straatfotografie en nog meer. Een audiovisuele presentatie van vijftien minuten maakt de expositie compleet. Bezoekers kunnen een publieksenquêteformulier invullen welke drie foto’s volgens hen de beste zijn. De toegang is gratis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen