Students 4 Climate Maastricht voeren actie

Print
Students 4 Climate Maastricht voeren actie

Afbeelding: Quinten Tolboom

Maastricht / Itteren -

Het Klimaat Actie Netwerk (KAN) houdt, in samenwerking met Students 4 Climate Maastricht een stakingsactie op vrijdag 20 september die van start gaat om 13.30 uur op het Vrijthof.

Tegelijkertijd vindt er in diverse steden in de wereld een klimaatstaking plaats. Students 4 Climate houdt die dag een mars door de stad. Na de mars worden er verschillende toespraken gehouden door deskundigen op het gebied van klimaatverandering. Op het Vrijthof is er die dag een informatiemarkt met een vijftiental lokale organisaties die vandaag al een steentje bijdragen voor verbetering van het milieu. De organisatie roept mensen op om mee te lopen in deze eerste Maastrichtse klimaatmars.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen