Volleybalclub Pardidox werft leden

Print
Volleybalclub Pardidox werft leden

Afbeelding: MOLS, JURGEN

Bunde -

Recreatieve Volleybalvereniging Pardidox uit Bunde nodigt sportievelingen uit om kennis te maken met de vereniging. De leden spelen op maandagavond van 20.15 tot 22.00 uur in de gymzaal van Borgharen.

Hoewel de vereniging geen reguliere competitie speelt, is er wel een onderlinge competitie. Op dit moment zijn er twaalf actieve leden, mannen en vrouwen, in de leeftijd van 20 tot 60 jaar. Daarom zijn nieuwe leden welkom. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met volleybalclub Pardidox@hotmail.nl of telefonische informatie inwinnen via 06-52347602.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen