‘Parteyer Daag’ moet vitaliteit en leefbaarheid stimuleren in Partij

Print
‘Parteyer Daag’ moet vitaliteit en leefbaarheid stimuleren in Partij

Afbeelding: Borden.plaatsengids.nl

Partij -

Het kernoverleg Partij-Wittem, de Jonkheid Partij en enkele inwoners presenteren binnenkort iets nieuws: de Parteyer Daag.

Op deze dag, die zondag 13 oktober wordt gehouden, vinden er in en vanuit gemeenschapshuis A ge Wienhoes allerlei gratis activiteiten plaats voor iedereen die in Partij-Wittem, Cartils en de Bek woont, er gevestigd is of met zich met de gemeenschap verbonden voelt.

“Het zou mooi zijn als er op of naar aanleiding van de Parteyer Daag nieuwe initiatieven ontstaan voor de verbetering en verduurzaming van de vitaliteit en leefbaarheid van Partij-Wittem. Of als dat leidt tot versterking van de bestaande verenigingen en clubs en de werkgroepen van het kernoverleg. Maar dat is geen must. Ongedwongenheid en gezelligheid staan voorop”, zo laat het kernoverleg Partij-Wittem weten.

Het programma van de Parteyer Daag vermeldt onder meer een speurtocht, pubquiz en een borrel. Kijk voor meer informatie / aanmelden op www.partijwittem.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen