Brandweer en politie oefenen in Susteren

Print
Brandweer en politie oefenen in Susteren

Ter illustratie. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Susteren / Born -

De brandweer Susteren oefent maandagavond 16 september samen met de brandweerpost uit Born om de samenwerking te verbeteren.

Ook de politie neemt deel aan de oefening. De oefening is in en voor de voormalige Rabobank in Susteren, rondom de Molenlaan-hoek Stiftstraat. De omgeving wordt, ook voor verkeer, tussen 18.30 uur en 21.30 uur afgezet met dranghekken. De politie maakt tijdens de oefening gebruik van oefenvuurwapens die hetzelfde geluid maken als echte vuurwapens. Ook is de kans aanwezig dat een drone wordt ingezet om beelden te maken die gebruikt worden voor oefendoeleinden. Publiek is, achter de dranghekken, welkom bij de oefening.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen