‘Bloemen zaaien voor de bijtjes’ in Beekdaelen

Print
‘Bloemen zaaien voor de bijtjes’ in Beekdaelen

Afbeelding: IVN Beekdaelen-Onderbanken.

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

Kinderen van de drie basisscholen in Beekdaelen gaan dit najaar bermen inzaaien ter behoud en stimulering van de bijenstand in de voormalige gemeente Onderbanken.

Het is een educatief project van IVN Beekdaelen-Onderbanken, dat wordt ondersteund door de gemeente. Wie de actie financieel wil ondersteunen kan clubkascampagne.nl inschakelen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen