Verkeersmaatregelen tijdens Vaals Vrij

Print
Verkeersmaatregelen tijdens Vaals Vrij

Afbeelding: Dries Linssen

Vaals / Vijlen / Lemiers / Camerig / Holset / Mamelis -

Tijdens evenement Vaals Vrij dat op zaterdag 21 en zondag 22 september wordt gehouden, worden tijdelijke verkeersmaatregelen ingesteld.

Op zaterdag 21 september zal tijdens het Oratorium een gedeelte van het Von Clermontplein afgesloten zijn voor alle verkeer behalve voetgangers. Deze afsluiting geldt tussen 19.30 uur en 22.00 uur. Op zondag 22 september zal tijdens de heilige mis en de festiviteiten op het Von Clermontplein, een gedeelte van het Von Clermontplein afgesloten zijn voor alle verkeer behalve voetgangers tussen 10.30 uur en 18.00 uur. Op 22 september zal om 14.00 uur de Umbrella Parade starten vanaf zorgcentrum Lagendael. Deze stoet zal dan via Sjwats Jris, de Maastrichterlaan, Kerkstraat, Lindenstraat, Koperstraat, Maastrichterlaan, Tyrellsestraat richting Von Clermontplein trekken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen