Meerssen en IKL willen dorpsgaard

Print
Meerssen en IKL willen dorpsgaard

Buurtbewoners aan de slag in de dorpsgaard. Afbeelding: IKL

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle -

De gemeente Meerssen en stichting IKL zijn op zoek naar bewoners of organisaties in de gemeente Meerssen die willen helpen bij het realiseren van een dorpsgaard.

Deze dorpsgaard kan in de hele gemeente verwezenlijkt worden zolang er maar (buurt)bewoners zijn die samen met IKL willen werken aan het bedenken, realiseren en beheren van de gaard. IKL heeft de afgelopen jaren diverse dorpsgaarden gerealiseerd in kernen in heel Limburg. Van Bemelen tot Thorn zijn samen met buurtbewoners, kinderen, verenigingen en organisaties gaarden gerealiseerd in diverse formaten en met verschillende invullingen. Ze zijn een ontmoetingsplek voor jong en oud en voor mens en dier. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Sandra van den Beuken van IKL via s.vandenbeuken@ikl-limburg.nl of 046 3030 531.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen