Theater Kerkrade wordt omgetoverd tot Prentenboekenstad

Print
Theater Kerkrade wordt omgetoverd tot Prentenboekenstad

Een voorproefje… Afbeelding: Theater Kerkrade

Kerkrade / Eygelshoven -

De foyer van Theater Kerkrade wordt zondag 6 oktober omgetoverd tot een prentenboekenstad voor peuters en kleuters. Hier komen de kinderen al hun vriendjes tegen die ze kennen uit de bekende voorleesboeken, zoals Nijntje en Agent & Boef. De dag begint om 10.30 uur.

Tijdens de voorstelling komen de bekende illustraties van Dick Bruna langs en mogen de kinderen meedoen met het verhaal. In de grote theaterzaal lachen de kinderen zich slap met de doldwaze avonturen van Agent en Boef.

Voor en na de voorstellingen van Nijntje op de fiets en Agent en Boef kunnen de kinderen uitgebreid spelen in de creatieve Prentenboekenstad. Zo kunnen ze een dansfeest vieren met Pim & Pom, de bedjes van Sam & Julia opmaken in het Muizenhuis, tractor rijden met Boer Boris, lachen met Agent en Boef en mogen ze de Hondjes uitlaten.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen