‘HBO werkt aan tweede prequel Game of Thrones’

Print
‘HBO werkt aan tweede prequel Game of Thrones’

Afbeelding: AP

Goed nieuws voor de fans van Game Of Thrones. Zender HBO zou namelijk dichtbij een deal zijn om een tweede pilotaflevering van een prequel van de populaire serie op te nemen. Hierbij wordt het begin en het einde van House Targaryen belicht, wat zich 300 jaar afspeelt voor de reguliere Game Of Thrones.

Dit meldt The Hollywood Reporter. De pilot wordt geschreven door Ryan Condal en George R.R. Martin, schrijver van de originele Game Of Thrones. De prequel is grotendeels gebaseerd op Martin’s boek Fire & Blood. HBO wilde geen commentaar geven op het nieuws.

Lees ook: Netflix, Videoland en nu Disney: de strijd om je televisie neemt toe

Afgelopen zomer werden de opnames van de eerste pilot afgerond, met Naomi Watts als een van de hoofdrolspelers. Dat drama, geschreven door Jane Goldman en eveneens George R.R. Martin, vindt plaats duizenden jaren voor het verhaal van Game of Thrones begint en verhaalt over het einde van de ‘Age of Heroes’.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen