Harmonie Belfeld vertelt eigen verhaal in themaconcert

Print
Harmonie Belfeld vertelt eigen verhaal in themaconcert
Belfeld -

Ein Geveul, Ein Verhaol, Ein Harmenie. Zo luidt de titel van de themaconcerten waarmee harmonie Kunst na Arbeid uit Belfeld het 110-jarig bestaan opluistert.

De themaconcerten zijn op 12 en 13 oktober in gemeenschapscentrum De Hamar. Het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis door het verleden en heden. De harmonie laat horen én zien wat de muziekvereniging volgens haar leden bijzonder maakt en hoe bepaalde tradities zijn ontstaan. Daarnaast vertellen leden hun eigen verhaal. Het muzikale programma wordt omlijst met nooit eerder vertoonde beelden van Belfeld. Kaarten à 12,50 euro zijn binnenkort verkrijgbaar bij Jumbo Belfeld en te reserveren via: kaarten@harmoniekna.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen