Verenigingen Peel en Maas op pad voor Grote Clubactie

Print
Verenigingen Peel en Maas op pad voor Grote Clubactie

Afbeelding: Grote Clubactie Nederland

Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

Veertien verenigingen uit Peel en Maas verkopen vanaf morgen loten in het kader van de landelijke Grote Clubactie 2019.

Van elk verkocht lot van 3 euro gaat 2,40 euro (80 procent) direct naar de clubkas. Dit geld wordt besteed aan uiteenlopende zaken, variërend van de aanschaf van nieuwe tenues tot het opknappen van het clubhuis. De lotenverkoop gaat via verkoopboekjes met eenmalige machtigingen. Bovendien worden nieuwe, eigentijdse verkoop- en communicatiemiddelen ingezet, zoals het niet-thuiskaartje met QR-code waarmee online loten kunnen worden gekocht.

Vrienden, familie en betrokkenen uit Horst aan de Maas die meedoen aan de actie, maken kans op een van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij, waaronder de hoofdprijs van 100.000 euro. Met deze actie halen verenigingen al gauw een bedrag op van tussen de 1.000 en 15.000 euro. Verenigingen uit de gemeente Peel en Maas die zich nog niet hebben opgegeven, kunnen dit nog doen. Kijk meer informatie op de website of bel 013 455 28 25.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen