Bevrijdingsconcerten met fanfare Victoria

Print
Bevrijdingsconcerten met fanfare Victoria

De fanfare staat onder leiding van dirigent Bert Dirks. Afbeelding: Wil Wagenvoort

Rimburg / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen -

In samenwerking met de gemeente Landgraaf en een aantal veteranen besteedt Fanfare Victoria uit Rimburg aandacht aan 75 jaar bevrijding.

Er is gekozen voor twee concerten. Het eerste vindt plaats in zorgcentrum Heereveld op zaterdag 21 september om 15.00 uur. Samen met een aantal getalenteerde zangers van de Stichting Muziekschool Kerkrade wordt een passend programma ten gehore gebracht. Op zondag 29 september 2019 vindt het evenement plaats rondom café d’r Eck, eveneens vanaf 15.00 uur. De concerten worden omlijst met verhalen uit de oorlog en in het bijzijn van een aantal veteranen wordt de taptoe en het nationale volkslied ten gehore gebracht.

Momenteel zijn de deelnemers druk met de voorbereidingen. Om de concerten voor iedereen toegankelijk te maken wordt er geen entree gevraagd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen