Komische dramafilm in Theater Landgraaf

Print
Komische dramafilm in Theater Landgraaf

Een scene uit ‘Three Billboards Outside Ebbing’. Afbeelding: Theater Landgraaf

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

De filmhuisfilm ‘Three Bilboards Outside Ebbing, Missouri’ draait zondag 22 september vanaf 20.00 uur in Theater Landgraaf. Het is een donker en komisch drama van Oscarwinnaar Martin McDonagh (In Bruges).

Het publiek zit aan kleine bistrotafeltjes en kijkt onder het genot van een drankje naar de film. In totaal worden er dit theaterseizoen zes avonden gehouden, in samenwerking met het Filmhuis de Spiegel Heerlen.

Film

Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp, gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby. Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon (Sam Rockwell), een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbings ordehandhaving alleen maar heftiger.

De entree bedraagt zes euro. Tickets: reserveren@theaterlandgraaf.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen