Begeleider voor belastingspreekuur gezocht

Print
Begeleider voor belastingspreekuur gezocht

Afbeelding: ANP XTRA

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Heerlen / Hoensbroek -

Bibliotheek Landgraaf zoekt vrijwilligers die als begeleider aan de slag willen tijdens het belastingspreekuur en/of -invuluur.

De vrijwilliger van het belastingspreekuur helpt mensen bij het beantwoorden van vragen over belastingen. Deze vragen gaan veelal over de voorlopige aanslag van de belastingdienst in het najaar. Dit spreekuur vindt daarom in december en januari plaats. Als vrijwilliger tijdens het belastinginvuluur help je mensen bij het invullen van de Belastingaangifte. Mensen komen met hun financiële huishouding naar de bibliotheek en samen met hen wordt er online aangifte gedaan. Deze belastinginvuluren vinden altijd in maart en april plaats, omdat op 1 mei de aangifte moet zijn verstuurd.

Meer info: info@bibliotheeklandgraaf.nl of 045-5695660.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen