Gebakken uitjes van Go-Tan teruggeroepen om metaaldeeltjes

Print
Gebakken uitjes van Go-Tan teruggeroepen om metaaldeeltjes

De gebakken uitjes van Go-Tan bevatten mogelijk metaaldeeltjes Afbeelding: Go-Tan

Levensmiddelenbedrijf Go-Tan roept uit voorzorg twee partijen gebakken uitjes terug, omdat ze mogelijk metaaldeeltjes bevatten.

Het gaat om zakken van 500 gram met de houdbaarheidsdatum 7-2-2020 en die van 1200 gram met de datum 11-2-2020. Mensen die deze zakken hebben gekocht, krijgen het advies de uitjes niet te gebruiken. Via Go-Tan kan je het aankoopbedrag terugkrijgen. Het bedrijf vraagt wel om een foto van de kassabon of het product.

Alle zakken uit deze partijen zijn volgens Go-Tan teruggehaald uit de schappen van supermarkten en groothandels. De zakken van 500 gram en 1200 gram met andere houdbaarheidsdata en de 100 gram-cups vormen geen risico en kunnen dus gewoon worden gebruikt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen